Publicerad den

JETI Main Switch 200 magnetisk

JETI huvudströmbrytare är en elektronisk switch primärt avsedd för att bryta huvudströmmen hos modeller utan att behöva ta bort batteriet. Switchen kan naturligtvis användas även i andra applikationer där upp till 50V likspänning behöver brytas.

En stor fördel med en elektronisk switch i förhållande till en mekanisk är bland annat den ökade säkerheten/tåligheten mot vibrationer och att inga blixtar/strömstötar uppstår vid anslutning av batteriet/batterierna.

Huvudströmbrytaren styrs via en medföljande magnetisk brytare (optisk brytare finns att beställa).

JETIs strömbrytare har inbyggda (telemetri-) sensorer för mätning av spänning, ström, använd kapacitet och temperatur. Larm kan ställas in för max ström, minimum spänning, max använd kapacitet och max temperatur.

Data

  • Vikt: 140 gram.
  • Dimensioner: 80 x 36 x 23 mm.
  • Max kontinuerlig ström: 200 A.
  • Temperaturområde: -20 – 85 °C.
  • Spänningsområde: 9 – 51V.
  • Telemetri: ja.
Fartreglage
Kontakter

[eshop_details show=’,’]