Publicerad den

JETI Main Switch 100 magnetisk

Priset gäller så länge produkten finns i lager.

JETI huvudströmbrytare är en elektronisk switch primärt avsedd för att bryta huvudströmmen hos modeller utan att behöva ta bort batteriet. Switchen kan naturligtvis användas även i andra applikationer där upp till 50V likspänning behöver brytas.

En stor fördel med en elektronisk switch i förhållande till en mekanisk är bland annat den ökade säkerheten/tåligheten mot vibrationer och att inga blixtar/strömstötar uppstår vid anslutning av batteriet/batterierna.

Huvudströmbrytaren styrs via en medföljande magnetisk brytare (optisk brytare finns att beställa).

JETIs strömbrytare har inbyggda (telemetri-) sensorer för mätning av spänning, ström, använd kapacitet och temperatur. Larm kan ställas in för max ström, minimum spänning, max använd kapacitet och max temperatur.

Data

  • Vikt: 110 gram.
  • Dimensioner: 80 x 36 x 23 mm.
  • Max kontinuerlig ström: 100 A.
  • Temperaturområde: -20 – 85 °C.
  • Spänningsområde: 9 – 51V.
  • Telemetri: ja.
Fartreglage
Kontakter

[eshop_details show=’,’]