Publicerad den

PowerBox SparkSwitch, kill-switch, 5.9V

PowerBox SparkSwitch / kill-switch används för att från sändaren styra tändningen på din bränslemotor. Switchen är klar att användas ur förpackningen (behöver inte justeras in), ansluts till en ledig kanal på sändaren (2-läges switch).

Kill-switchen matas med 4 – 9V och utspänningen är 5.9V. En separat (medföljande) 5 mm lysdiod med kabel indikerar switchens status och när spänningen till mottagaren stängs av, bryter även kill-switchen strömförbrukningen från sitt batteri! Med andra ord, ingen extra strömbrytare till kill-switchens batteri behövs (batteriet kan också laddas utan att kill-switchen kopplas bort).

Data

  • Utspänning: 5.9V
  • Inspänning: 4 – 9V
  • Max ström (kont.): 2 A
  • Max ström (kortvarigt): 4.5 A
  • Längd: 57 mm.
  • Bredd: 18 mm.
  • Höjd: 15 mm.
  • Vikt (inkl. kablar): 22 gram.
  • Levereras tillsammans med lysdiod, två anslutningskablar och manual.
Kontakter
Motorer (glödstift) och tillbehör

[eshop_details show=’,’]