Publicerad den

SIG Kadet LT-25

SIG Kadet LT-25 är en förminskad kopia av LT-40. LT-25 har samma fina flygegenskaper och är idealisk som första modell. Den låga vingbelastningen tillsammans med den höga vingplaceringen, den lätta v-formen och det långa avståndet mellan vinge och stabilisator ger en mycket fin start in i modellflygshobbyn! Modellen är försedd med skev-, höjd- och sidoroder.
LT-25 har en genomtänkt konstruktion och är mycket enkel och snabb att bygga. Modellen kan förses med antingen en glödstiftsmotor (2-takt .25-.32, 4-takt .20-.26) eller elmotor enligt nedanstående förslag.

Data

  • Spännvidd: 1600 mm.
  • Längd: 1289 mm.
  • Vikt: 1800 – 2000 gram.
  • Vingarea: 46.7 dm²
  • Vingbelastning: 38 – 43 gram/dm².

Byggsatsen innehåller

  • Delar av CNC-skuren balsa och plywood.
  • Förbockat landställ.
  • Stötstänger, roderhorn, gångjärn, m.m.
  • Byggmanual med många bilder.
  • Fullstora ritningar.

Komplettera med

Byggsatser – SIG

[eshop_details show=’,’]