Publicerad den

SIG CA-lim, tjockt (28 gram)

SIGs tjocka CA-lim är ett mycket bra CA-lim som vi låtit flera erfarna byggare runt om i Sverige testa innan vi tagit in det i sortimentet. Samtliga omdömen har varit mycket positiva och ett flertal har tyckt att detta lim är marknadsledande!

Tjockt CA-lim passar för limning där delarna har dålig passform eller där större ytor skall limmas (till exempel plankning mot spant och spryglar) och lite extra tid behövs. Även passande för att bygga upp större fogar.

Data

  • Innehåll: 28 gram.
  • Viskositet: tjockt.
  • Torktid: 30 – 90 sekunder.
  • Limmar de flesta material utom frigolit och vissa andra cellplaster.

Om flaskans pip blir skadad eller får en beläggning av torkat lim kan den befintliga flasktoppen bytas ut mot ny flasktopp.

Lack, lim och spackel

[eshop_details show=’,’]