Publicerad den

Futaba mottagarantenn, 210mm

Futaba mottagarantenn (RX-antenn) med fäste. Längd: 210 mm.

För tillförlitlig funktion och full räckvidd hos mottagaren skall en skadad antenn alltid bytas. Vid byte är det mycket viktigt att den nya antennen har samma längd som den gamla (kortare eller längre antenn än originalet ger en kraftigt reducerad räckvidd).

Futaba 210 mm antenn passar bland annat till följande mottagare:

  • R603FF.
  • R603FS
  • R603GF.
  • R617FS (finns i två varianter med antingen 150 mm eller 210 mm antennlängd).

Notera att om antennlängden är 210 mm (från fäste till spets) på din mottagare och med antennfäste enligt bilden ovan (två varianter finns: antennfäste enligt ovan eller lödd antenn), så passar antennen.

Futaba mottagartillbehör

[eshop_details show=’,’]