Publicerad den

PowerBox Evolution

PowerBox Evolution är valet när din modells servon och övrig utrustning kräver mer än vad mottagaren kan leverera. Används vanligtvis i lite större och kraftfullare modeller, till exempel i skalamodeller, jetmodeller och 3D-modeller.

Powerboxen ger extra säkerhet då den strömförsörjs från två olika håll (via två stycken 2S LiPo alternativt två stycken 6V NiMh-ackar). Mottagarens servoutgångar ansluts till powerboxen via de medföljande kablarna, signalerna filtreras och förstärks och skickas sedan vidare till servona. Dessutom och framför allt: anslutna servon/enheter strömförsörjs via powerboxen. Genom denna koppling säkerställs att servona (och annan ansluten utrustning) alltid får den ström de kräver.

Data

 • Antal kanaler in: 6 st.
 • Antal utgångar: 16 st.
 • Signalförstärkning och filtrering på alla 16 utgångarna.
 • Separat spänningsindikering per anslutet batteri.
 • Stor kylplatta för höga effektuttag.
 • Drivs via 2 st 2S LiPo, 2 st 5S NiMh alternativt 2 st 2S LiFe.
 • Drivspänning: 4 – 9V.
 • Max strömbelastning: 2 x 20A.
 • Spänningsnivå, ut: 5.9V och/eller 7.4V.
 • Dimensioner: 93 x 67 x 19 mm.
 • Vikt: 105 gram (varav 15 gram för sensorswitchen).
 • Temperaturområde:  -30°C till +75°C.

[eshop_details show=’,’]