Publicerad den

FMS F-16 Fighting Falcon PnP

FMS F-16 Fighting Falcon är en skalamodell som levereras i det närmaste färdigbyggd. Modellen är försedd med en 70 mm fläkt (lätt åtkomlig) som är monterad i en väl utformad kanal vilket ger mycket god prestanda. Motor, fläkt, fartreglage och 5 servon är redan monterade, landställ (med styrbart noshjul) och extratankar ingår. Modellen kan antingen startas från bana eller handstartas. Batteriet sitter lätt åtkomligt under huven, vilken håll på plats av magneter.

Satsen innehåller

 • 1 st F-16.
 • 1 st monterad 70 mm fläkt.
 • 1 st monterad borstlös motor.
 • 1 st monterat fartreglage (45A).
 • 5 st monterade servon (skevroder, höjdroder, sidoroder och noshjul).
 • Landställ (styrbart noshjul och huvudställ).
 • Dekaler.
 • Manual.

Data

 • Spännvidd: 780 mm.
 • Längd: 1230 mm.
 • Vikt: 1000 gram.

Komplettera med

ARF- och RTF-modeller

[eshop_details show=’,’]