Publicerad den

Nine Eagles Yak-54 RTF

Nine Eagles Yak-54 är en liten, kvick och kraftfull semiskalamodell med inbyggt 3-axligt gyro och som levereras flygklar tillsammans med en 4-kanalig FHSS sändare! Modellen är 4-kanalig (skev-, höjd-, sidoroder och gas) och mycket underhållande att flyga!
Tack vare det inbyggda gyrot är modellen oerhört stabil, även i byigt och lätt blåsigt väder. Både sändare och modellens mottagare är kompatibla med Futaba FHSS.

Data

  • Längd: 360 mm.
  • Spännvidd: 400 mm.
  • Flygvikt: ca 42 gram.

Modellen levereras flygklar tillsammans med ett 1S-150mAh LiPo (6-8 minuters flygtid), USB-laddare (inbyggd i sändaren), reservpropeller och manual.

Stabiliseringssystem

Modellen har ett inbyggt treaxligt stabiliseringssystem som stabiliserar modellen i alla riktningar (höjd, sida och skev) och hjälper piloten vid t ex svåra vindförhållanden.

Futaba sändarförberedd / Futaba Transmitter Ready (FTR)

Den inbyggda mottagaren (2.4GHz) arbetar enligt FTR-standarden vilket innebär att att den kan användas tillsammans med valfri Futaba FHSS/S-FHSS sändare (t ex Futaba 6J och Futaba 14SG).

Egna erfarenheter

Jag har flugit modellen ett 10-tal gånger i både lugnt och blåsigt väder och den är mycket rolig och snäll att flyga! Jag har även flugit den när det blåst så pass att modellen backat i förhållande till marken och fortfarande med god kontroll, gyrot innebär ett fantastiskt stöd!

ARF- och RTF-modeller

[eshop_details show=’,’]