Publicerad den

Nine Eagles P-51 Mustang RTF

Denna modell har utgått. För mer information, kontakta oss gärna!

Nine Eagles P-51 Mustang är en liten, kvick och kraftfull semiskalamodell med inbyggt 3-axligt gyro och som levereras flygklar tillsammans med en 4-kanalig FHSS sändare! Modellen är 4-kanalig (skev-, höjd-, sidoroder och gas) och mycket underhållande att flyga!
Tack vare det inbyggda gyrot är modellen oerhört stabil, även i byigt och lätt blåsigt väder. Både sändare och modellens mottagare är kompatibla med Futaba FHSS.

Data

  • Längd: 375 mm.
  • Spännvidd: 400 mm.
  • Flygvikt: ca 42 gram.

Modellen levereras flygklar tillsammans med ett 1S-150mAh LiPo (6-8 minuters flygtid), USB-laddare (inbyggd i sändaren), reservpropeller och manual.

Stabiliseringssystem

Modellen har ett inbyggt treaxligt stabiliseringssystem som stabiliserar modellen i alla riktningar (höjd, sida och skev) och hjälper piloten vid t ex svåra vindförhållanden.

Futaba sändarförberedd / Futaba Transmitter Ready (FTR)

Den inbyggda mottagaren (2.4GHz) arbetar enligt FTR-standarden vilket innebär att att den kan användas tillsammans med valfri Futaba FHSS/S-FHSS sändare (t ex Futaba 6J och Futaba 14SG).

Modellen finns även att köpa flygklar utan sändare.

Egna erfarenheter

Jag har flugit modellen ett 20-tal gånger i både lugnt och blåsigt väder och förvånas fortfarande hur otroligt stabil den är! Modellen är mycket underhållande och helt odramatisk att flyga och det finns kraft nog till upprepade loopingar, m.m.

ARF- och RTF-modeller

[eshop_details show=’,’]