Publicerad den

Hubsan X4 Quadcopter RTF 2.4GHz

OBS: nytt, lägre pris!

Hubsan X4 är liten, smidig och mycket stabil quadcopter som levereras flygklar tillsammans med en 4-kanals 2.4GHz sändare. Quadcoptern har ett mycket bra gyro installerat och kan enkelt fås att hänga helt still i luften. Den passar lika bra för flygning inom- som utomhus.

Sändaren har två lägen: normalläge (som alltid är aktivt vid uppstart) och expertläge. I normalläge är quadcoptern mycket stabil och följsam, i expertläget är responsen snabbare och möjlighet finns att utföra både loopingar och rollar! Spakarnas känslighet (form av exponentiell inställning) går att justera på alla kanaler utom gaskanalen.

Data

 • Längd och bredd: 11 x 11 cm.
 • Vikt: 38 gram.
 • Flygtid: 7-9 minuter.
 • Batteri: 1 st 1S-240mAh LiPo.
  Laddtid: 25 – 40 minuter.
 • Inbyggt 6-axligt kontrollsystem med justerbar gyrokänslighet.

Satsen innehåller

 • 1 st quadcopter.
 • 1 st sändare, 2.4GHz, 4-kanaler.
 • 4 st reservpropellrar.
 • 1 st USB-laddare.
 • 1 st engelsk manual.

Reservdelar och tillbehör (t ex LiPo-batteri) finns att beställa. Sändaren behöver kompletteras med 4 st R03/AAA-batterier.

Multirotor och tillbehör

[eshop_details show=’,’]