Publicerad den

Futaba optisk varvtalssensor (SBS-01RO)

Futabas optiska varvtalssensor är avsedd att anslutas till Futaba-mottagare med S.Bus2-port och användas i Futaba-system (sändare/mottagare) som kommunicerar via FASSTest-protokollet  (t ex Futaba 14SG).

Sensorn mäter (och returnerar till sändaren) följande parameter:

  • Varvtal (360 till 300000 varv per minut).

Varje optisk varvtalssensor har ett unikt id vilket används om modellen är försedd med mer än en optisk varvtalssensor. Sensorn skall monteras inom 150 mm från objektet som skall varvtalsmätas. Antalet blad, ekrar, etc. ställs in i sändaren för korrekt varvtalspresentation.

Data

  • Spänningsintervall: 3.7 – 8.4V.
  • Längd: 26 mm.
  • Bredd: 13 mm.
  • Höjd: 13 mm.
  • Vikt: 5 gram.
  • Kabellängd: ca 120 mm.

Innehåller varvtalssensor, fästplatta, monteringstejp och manual (engelsk).

Futaba S.Bus2 (telemetri)

[eshop_details show=’,’]