Publicerad den

Elektronisk strömbrytare / Power switch

Denna mikroprocessorstyrda strömbrytare/switch eliminerar effektivt den typ kontaktproblem som kan uppstå hos mekaniska strömbrytare. Den kan anslutas till antingen NiMh- eller LiPo-batteri och i LiPo-fallet finns även ett inbyggt (och frånkopplingsbart) urladdningsskydd.
Under drift indikerar strömbrytarens lysdioder kvarstående kapacitet hos anslutet batteri.

Data

  • Spänning: 4 – 12V.
  • Ström: max 10A.
  • Batterityper: NiMh och LiPo.
  • Urladdningsskydd: 6.2V (LiPo).
  • Vikt: 7 gram.
  • Dimensioner: se bilden nedan.

Strömbrytaren levereras tillsammans med två bakstycken (det på bilden ovan och ett utan utstickande fästöron) och tre skruvar. Kontakterna passar både mot Futaba och JR (d v s samtliga normalstora kontakttyper på marknaden).

Kontakter

[eshop_details show=’,’]