Publicerad den

Futaba R2008SB 2.4GHz S-FHSS/FHSS S.BUS, 8 kanaler

8-kanals FHSS- och S-FHSS- (automatisk inställning) och S.BUS-mottagare passande samtliga Futaba S-FHSS och FHSS radios (originalmottagare till Futaba 8J). Mottagaren är försedd med två antenner och väljer kontinuerligt inkommande data från den antenn som för tillfället har bäst mottagning. Mottagaren kan drivas med upp till 7.4V, vilket innebär att ett 2S LiPo kan användas utan spänningsregulator (kontrollera först att dina servon kan hantera 7.4V).
Med R2008SB har du friheten att använda både vanliga analoga och digitala servon tillsammans med Futabas databuss S.BUS, till vilken servon (och andra enheter) ansluts. Fördelen med S.BUS är bland annat att det inte går att störa ut, batterier kan anslutas var som helst i systemet och att anslutna enheter enkelt ges kanalnummer. Mer information om S.BUS.
FHSS: normalläge för alla typer av servo och enheter.
S-FHSS: höghastighetsläge för digitala servon, m.m.

Data

  • Antal kanaler: 8 st + S.BUS.
  • Spänningsintervall: 4.8-7.4V.
    Dimensioner (längd x bredd x höjd): 43x25x14 mm.
  • Vikt med skal: 9.5 gram.
  • Två antenner.

Futaba mottagare

[eshop_details show=’,’]