Publicerad den

UHU-spraylim

UHU spraylim är ett transparent lim för små och stora ytor. Genom att limmet sprayas, sprids det jämnt emot ytorna som skall sammanfogas, vilket ger en starkare fog. Dessutom, limmet blöder inte igenom, vilket gör det idealiskt för porösa material som t ex balsa och papper. Munstycket är utformat för att minimera risken för att täppas igen.

Limmar trä, metall, glas, keramik, papper, kartong, tyg, läder, filt, skumgummi och de flesta plaster (dock ej PE och PP).

Ytorna som skall sammanfogas skall vara torra och rena. Skaka flaskan och spraya limmet tunt och jämnt på båda ytorna och på 15-20 cm avstånd. Låt torka tills limytorna går att vidröra utan att det kladdar (5-15 minuter) och sammanfoga sedan delarna. Vid limning av frigolit och andra expanderade plaster, spraya på ca 30 cm avstånd och sammanfoga delarna först efter 15-20 minuter.

Innehåll: 200 ml.

[eshop_details show=’,’]