E-flite Cherokee 1.3m BNF Basic med AS3X och SAFE

3845 kr

Artikelnr: H-EFL05450 Kategorier: ,

Beskrivning

E-flite Cherokee 1.3m BNF Basic med AS3X och SAFE Select

E-flite Cherokee 1.3m är en uppdaterad semi-skalareplika av den klassiska förebilden. Modellen är mycket välflygande och ett mycket bra val som en första lågvingad modell. Denna version har bland annat fått en ny och kraftfullare drivlina, mer anpassad propellerstorlek (större markfrigång), fler skaladetaljer och fabriksinstallerad LED navigationsljus. Modellen levereras flygklar med bland annat monterad Spektrum AR631-mottagare med inbyggt gyro (AS3X) och SAFE Select (valbar hjälpfunktion), fungerande klaffar, sex stycken servon, 70A fartreglage som bland annat returnerar spänning och varvtal i realtid till kompatibel sändare, och mycket mer.

Motorn i E-flite Cherokee är anpassad för både 3S och 4S LiPo och fartreglaget har en IC3-kontakt monterad (kompatibel med EC3).

Data

  • Spännvidd: 1311 mm.
  • Längd: 1040 mm.
  • Vikt utan batteri: 1405 gram.

Komplettera med

Notera att modellen har en IC3-kontakt för batterianslutning, vilken är kompatibel med EC3. Om valt batteri inte har IC3- eller EC3-kontakt, byt antingen kontakten i modellen till samma som ditt batteri alternativt komplettera med en adapter (kontakta oss gärna om du har frågor).

E-flite Cherokee 1.3m BNF Basic med AS3X och SAFE Select

Ytterligare information

Vikt 1000 g