Publicerad den

Tamiya TS-80 matt klarlack

Tamiya TS-80 Flat Clear / matt klarlack, 100 ml
Tamiya TS-80 Flat Clear / matt klarlack, 100 ml

Tamiya TS80 sprayfärg är en syntetisk lack som torkar snabbt. Färgen är mycket användbar för målning av större ytor och den påverkas ej av akryl- eller lackfärger. Detta ger att efterföljande målning av mindre ytor och detaljer kan göras med både akryl- och lackfärg.
Som alltid, prova att lacken, färgen, färgerna, material och dekaler är kompatibla.

TS-80 Flat Clear används främst för att matta ned en blankmålad yta (fungerar ej på alla dekaler, kontrollera innan användning). Var noga med att underliggande färg är helt torr innan TS80 appliceras, avvakta helst uppemot en vecka (detta för att förhindra att underliggande färg krackelerar).

Notera att Tamiya TS-spray ej är avsett för PC (polycarbonat) och Lexan, färg och lack kommer att lossna. För dessa material skall Tamiya PS-spray användas.

Data

  • Färg: Flat Clear / matt klarlack.
  • Tamiya färgkod: TS-80.
  • Tamiya kulörkod: -.
  • Standardnummer: -.
  • Volym: 100 ml.
Sprayfärg

[eshop_details show=’,’]