Publicerad den

RealFlight 9.5 flygsimulator med Interlink-sändare

RealFlight 9.5 flygsimulator med Interlink-sändare
RealFlight 9.5 flygsimulator med Interlink-sändare

RealFlight 9.5 är marknadens ledande simulator med en helt fantastisk flygkänsla! Denna utgåva av RealFlight bygger på RealFlight 9 där ytterligare ett 10-tal HobbyZone- , E-FLite-, Hangar 9-och Blade-modeller har adderats. Den största förändringen är den nya dummy-sändaren där man försökt efterlikna en Spektrum DX-sändare (upp till 15 kanaler).

Med hjälp av denna simulator kan man lära sig grunderna i modellflyg, träna nya manövrer, sitta i cockpiten och flyga eller helt enkelt bara flyga för det är skoj! Alla modeller går dessutom att modifiera (justera tyngdpunkt, ändra längd och spännvidd, med mera) och vind, vindbyar och termik går att justera!

Real Flight 9.5 innehåller både mjukvara och InterLink-DX-sändare, vilket gör att du är snabbt igång och flyger. Sändaren har 15 kanaler, är fullstor och har extra finesser så som en resetknapp och sliders för enkel justering av kameravinkel (drönare).

Data

 • Över 170 olika flygplan, helikoptrar, drönare och mer.
 • Över 40 olika flygområden så som flygfält, inomhus, hang, med mera.
 • Paketet innehåller programvaran (avsett för PC) på DVD och InterLink-DX-sändare (USB-sändare).
  Om din dator eller platta saknar DVD-spelare kan programmet laddas ned och aktiveras med den medföljande aktiveringskoden.

Minimikrav (PC)

 • Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10.
 • Intel® Pentium 1.0GHz eller likvärdig processor.
 • 512 MB RAM.
 • 10 GB hårddiskutrymme.
 • 3D-accelererat grafikkort med 32 MB dedikerat bildminne.
 • 32 MB Dedicated Video Memory
Simulatorer

[eshop_details show=’,’]