Publicerad den

Conscendo Evolution 1.5m BNF med SAFE

Conscendo Evolution 1.5m
Conscendo Evolution 1.5m

Conscendo Evolution 1.5m PNP är en kraftfull, snabb och rolig modell avsedd för sport- och termikflygning, hög hastighet och akrobatik. Conscendo är tillverkad av seg och stark EPO med högre densitet, vilket ger en betydligt stabilare modell. Den är avsedd för både 3S och 4S LiPo och har en lång flygtid (15 – 20 minuter varierad flygning uppnås lätt). Fartreglaget har inbyggda telemetrisensorer och sänder bland annat batterispänning, strömförbrukning och varvtal till kompatibel Spektrum-sändare. Modellen levereras flygklar (förutom batteri) inklusive Spektrum-mottagare AR637TA med SAFE-funktion (stöd för nybörjare, går enkelt att koppla på och av).

Data

  • Spännvidd: 1500 mm.
  • Längd: 1005 mm.

Komplettera med

Horizon Hobby

[eshop_details show=’,’]