Publicerad den

E-Flite Cherokee 1.3m BNF Basic, AS3X, SAFE

E-Flite Cherokee 1.3m
E-Flite Cherokee 1.3m

E-Flite Cherokee är en skalamodell av den klassiska Piper PA-28 Cherokee. E-Flites Cherokee levereras flygklar med motor, servon med metalldrev, fartreglage och Spektrum-mottagare med AS3X (gyro) och SAFE-funktion (rollbegränsning) installerat och klart. Båda hjälpmedlen gyro och rollbegränsning går att koppla bort. Modellen har även försetts med bland annat positionsljus och klaffar.

Cherokeen är mycket lättflugen, enkel att både starta och landa, och har även kapacitet för allt från skalaflygning till mer avancerad flygning. Modellens motor hanterar både 3S och 4S LiPo. Modellen är tillverkad utav kompositförstärkt EPO

Data

  • Spännvidd: 1310 mm.
  • Längd: 1040 mm.
  • Vikt: 1550 – 1650 gram.
  • Motor: borstlös 3-4S (installerad).
  • Fartreglage: 3-4S 50A (installerad).
  • Servon: 6 st med metalldrev (installerade).
  • Mottagare: Spektrum 6-kanalig med AS3X och SAFE (installerad).

Komplettera med

Notera att modellen har en EC3-kontakt för batterianslutning. Om valt batteri inte har EC3-kontakt, byt antingen kontakten i modellen till samma som ditt batteri alternativt komplettera med en adapter (kontakta oss gärna om du har frågor).

Horizon Hobby

[eshop_details show=’,’]