Publicerad den

E-Flite EC-1500 Twin 1.5m BNF Basic, AS3X, SAFE

E-Flite EC-1500 Twin 1.5m BNF Basic med AS3X och SAFE Select
E-Flite EC-1500 Twin 1.5m BNF Basic med AS3X och SAFE Select

E-Flite EC-1500 är en tvåmotorig modell av ett transportflygplan med mycket snälla flygegenskaper. Modellen inbjuder till allt från skalalik långsam flygning till 3D aerobatic. Modellen är försedd med två stycken fembladiga, motroterande propellrar, levereras flygklar med installerade motorer och servon, Spektrummottagare med gyro (AS3X) och valbar flyghjälp (Safe Select). Modellen har även klaffar, positionsljus och öppningsbar lastdörr. Skidor och pontoner finns att komplettera med.

Data

  • Spännvidd: 1524 mm.
  • Längd: 1190 mm.
  • Vikt: 2500 – 2800 gram.
  • Motorer: borstlösa 3-4S, 650 rpm/V (installerade).
  • Fartreglage: 3-4S 40A (installerade).
  • Servon: 6 st med metalldrev (installerade).
  • Mottagare: Spektrum AR636 (installerad).

Komplettera med

Notera att modellen har en EC3-kontakt för batterianslutning. Om valt batteri inte har EC3-kontakt, byt antingen kontakten i modellen till samma som ditt batteri alternativt komplettera med en adapter (kontakta oss gärna om du har frågor).

Horizon Hobby

[eshop_details show=’,’]