Publicerad den

Spektrum AR6610T, 6 kanaler, telemetri

Spektrum AR6610T DSM2/DSMX, 6 kanaler (SPMAR6610T)
Spektrum AR6610T DSM2/DSMX, 6 kanaler (SPMAR6610T)

Spektrum AR6610T är en 6-kanals DSM2/DSMX 2.4GHz mottagare med full räckvidd, inbyggd fullräckvidds telemetri, inbyggda sensorer för höjdmätning och variometer (stig- och sjunkhastighet) och inbyggt stöd för Spektrum Smart ESC. De dubbla antennerna (extra satellit (SPM9747) går att ansluta) och det kompakta formatet ger även att mottagaren passar i de flesta modeller, från kolfiberbyggda DLG-seglare upp till riktigt stora skalamodeller.

Spektrum Smart ESC: Spektrum Avian fartreglage lämnar information om spänning och ström till mottagaren, vilket telemetridelen i AR6610T sänder vidare till sändaren (kräver en Spektrumsändare med stöd för telemetri).

Data

  • Antal kanaler: 6 stycken.
  • Modulering: DSMX och DSM2.
  • Frekvensband: 2.4GHz.
  • Upplösning: 2048.
  • Drivspänning: 3.5 – 9V.
  • Längd (mottagare): 50 mm.
  • Bredd (mottagare): 23 mm.
  • Höjd (mottagare): 15 mm.
  • Vikt (mottagare): 12 gram.
  • Telemetri: ja.

Fixeras enkelt och vibrationsskyddat mot modellen med en bit kardborreband.

Spektrum mottagare

[eshop_details show=’,’]