Publicerad den

D.B. Sopwith Pup 60 (1524mm)

David Boddington / D.B. Sport & Scale Sopwith Pup 60
David Boddington / D.B. Sport & Scale Sopwith Pup 60

D.B. Sport & Scale Sopwith Pup 60 är en skalamodell utav en av Första Världskrigets mest kända jaktflygplan. Totalt tillverkades den i över 1800 exemplar och den var känd för sina goda flygegenskaper. Flygplanet designades från start för att kunna landa på kommande hangarfartyg!

Byggsatsen till DB Sopwith Pup 60 består av laserskurna balsa- och plywooddelar, förbockat landställ, vakuumformade vingspetsar, trycksvarvad motorkåpa i polerad aluminium, stötstänger, roderhorn, två ritningar och instruktion.

Modellen kan drivas av en 56 – 75 fyrtaktsmotor eller enligt nedan förslag på elektrisk drivlina.

Data

  • Skala: 1/5.
  • Spännvidd: 1524 mm.
  • Vikt: 2 kg.

Komplettera med

Byggsatser – D.B. Sport & Scale

[eshop_details show=’,’]