Publicerad den

E-Flite F-15 Eagle 64mm EDF PNP

E-Flite F-15 Eagle 64mm EDF PNP
E-Flite F-15 Eagle 64mm EDF PNP

E-flites F-15 Eagle är en mycket lättflugen fläktmodell med 64 mm EDF. Modellen levereras flygklar (batteri och mottagare behövs) med en 11-bladig fläkt som ger ett jetlikt ljud. Den har även ett löstagbart landställ (ej infällbart), monterade servon, 4S motor, 40A fartreglage och fläkt.

Data

  • Spännvidd: 715 mm.
  • Längd: 980 mm
  • Vikt: 950 – 1050 gram.

Egenskaper

  • Motor, fläkt, fartreglage, servon, monterat.
  • 4S motor, 40A fartreglage och 11-bladig 64 mm fläkt.
  • Byggd tålig och förstärkt EPO.

Komplettera med

Egna erfarenheter

Jag har flugit föregångaren till denna modell ett 50-tal gånger och den är verkligen lättflugen. Brett fartområde och går även att flyga riktigt långsamt. Landningar på den fasta landstället är riktigt lätta att göra, modellen sjunker snällt och upp till åtta “touch and go” på ett batteri kunde det bli! Flyg gärna modellen utan tankar och beväpning.

Horizon Hobby

[eshop_details show=’,’]