Publicerad den

Spektrum DX5 Rugged med SR515

Spektrum DX5 Rugged DSMR med SR515
Spektrum DX5 Rugged DSMR med SR515

Spektrum DX Rugged är en robust, fukttålig och mer stötsäker 5-kanals sändare som levereras tillsammans med en 5-kanals DSMR mottagare. Sändaren är försedd med gummistoppning utmed kanter och har konstruerats med tanke på lite rejälare tag.

Sändaren har, förutom alla grundläggande funktioner, stöd för telemetri, har en stor och lättläst display, är enkel att programmera och har finesser som styrmix, 4-hjulsmix, MOA (Motor-On-Axle) plus en fri mix. Sändaren har även stöd för DSM2-mottagare.

Innehåll

  • 1 st sändare Spektrum DX5 Rugged DSMR.
  • 1 st mottagare Spektrum SR515.
  • 1 st manual (engelska och tyska).

Komplettera med

Spektrum sändarpaket

[eshop_details show=’,’]