Publicerad den

D.B. De Havilland Vampire (1600mm)

David Boddington De Havilland Vampire
David Boddington / D.B. Sport & Scale De Havilland Vampire

En utmärkt semiskalamodell av den klassiska jeten från 50-talet, De Havilland Vampire. Byggsatsen är av mycket god kvalitet med laserskurna delar, ingående jiggar, vakuumformad huv, roderhorn, skruvar, stötstänger, ritning och instruktion.

Denna version av Vampire är mycket lättflugen, stabil i höga hastigheter kombinerat med utmärkta lågfartsegenskapter. Den har dessutom mycket fogliga stallegenskaper och även mycket goda glidegenskaper! Som drivlina används antingen nedanstående förslag eller en jetmotor. I fläktfallet så ingår utblåsningsrör, insugskoner (mellan insug och fram till fläkten, cirka 20 cm) ingår ej (tillverkas förslagsvis av rullad 0.4 mm flygplansplywood).

Data

  • Skala: 1/7
  • Spännvidd: 1600 mm.
  • Vikt: 4 – 5 kg

Komplettera med

David Boddington De Havilland Vampire
David Boddington / D.B. Sport & Scale De Havilland Vampire
Byggsatser – D.B. Sport & Scale

[eshop_details show=’,’]