Publicerad den

Proxxon varmluftspistol MH 550

Proxxon varmluftspistol MH 550
Proxxon varmluftspistol MH 550

Proxxon MH 550 är en liten, robust och kraftfull varmluftspistol som kan användas för att montera och sträcka klädsel, till krympslang, för att avlägsna färg och lack, forma plast, torka upp och förkorta torktider, montera och demontera dekaler, bränna trä, med mera.

Varmluftspistolen har ett chassi av glasfiberförstärkt polyamid med mjuka greppytor och ett stöd för statisk användning. Ett kraftigt värmeelement garanterar stabil temperatur i två steg och med ett luftflöde kring 180 liter per minut. Den är dessutom försedd med en termostat som stänger av pistolen vid risk för överhettning.

Det lilla formatet tillsammans med den förhållandevis låga temperaturen (på steg 1) gör den mycket lämpad för hobbyisten!

Data

  • Spänning: 230V.
  • Effekt: 500W.
  • Lufttemperatur, steg 1: 350 °C.
  • Lufttemperatur, steg 2: 550 °C.
  • Luftvolym: cirka 180 liter/minut.
  • Längd: 190 mm.
  • Höjd: 140 mm.
  • Vikt: cirka 500 gram.

Levereras tillsammans med tre olika munstycken och en manual.

Proxxon

[eshop_details show=’,’]