Publicerad den

Hobbyzone Carbon Cub S+ 1.3m RTF

Carbon Cub S+ är både den perfekta nybörjarmodellen och busmodellen. Den levereras helt flygfärdig med sändare, mottagare, motor, fartreglage, servon och GPS-modul installerat. Även laddare (cigarettändaruttag) och ett batteri ingår

Carbon Cub S+ ger nybörjaren precis det stöd som krävs i form av tre inställbara hjälpnivåer. I grundläget rätar modellen automatiskt upp sig om så önskas. Dessutom, modellen kan landa själv! Den inbyggda GPS-modulen kontrollerar position och riktning vid start och med en enkel knapptryckning stiger modellen till ungefär 20 meters höjd över fältet, gör ett landningsvarv och landar själv i rätt riktning och ungefär på samma position som starten skedde ifrån! Mycket imponerande.

Modellen är förberedd för klaffar.

Data

  • Spännvidd: 1300 mm.
  • Längd: 865 mm.
  • Vikt: 1000 – 1100 gram.

Komplettera med

Horizon Hobby

[eshop_details show=’,’]